četvrtak, 30. prosinca 2010.

Podrška komiškom HDZ kontra portala Moj otok Vis


Čitam na portalu Moj otok Vis komentar urednice i post Nikole Kežića o tome kako se komiški HDZ protivi dodijeli sredstava portalu iz proračuna, jer da ne pišu kritički o gradskoj vlasti, koju obnaša SDP sa koalicijskim partnerima. Čitam i čudim se. Pa kako urednica i Nik ne shvaćaju da se radi o demokratskom iskoraku nepoznatom na ovom prostoru.
Oni neznaju da komiški HDZ zna da će (malo) sutra pobijediti na lokalnim izborima i da već sada žele osigurati da se o njihovom radu piše kritički. Jer o onima na vlasti mora se pisati kritički ili to ne važi kad su oni u pitanju? Oni su ovim pokazali kako su ja(k)o demokratični. Samo se čudim viškoj oporbi što se ne tuži na portal što ne piše kritički o viškoj gradskoj vlasti, koju obnaša HDZ sa koalicijskim partnerima. Ma baš su ovi sa portala neprincipijelni i ne pišu kritički ni o komiškoj ni o viškoj vlasti, iako je obnašaju dvije suparničke stranke.
Kako bi osigurao da oni koji čitaju ovaj blog mogu čitati portalovo kritizirnje hadezeovskog obnašanja vlasti u Komiži (na sveto nigdarje), i to po njihovom vlastitom nalogu (moš misliti), idem odmah staviti link za portal Moj otok Vis.