utorak, 13. prosinca 2011.

Katamaran nije isplovio

U luci bonaca, a vani dere pulenat. Katamaran je isplovio, ali je odustao od borbe sa viškim kanalom i vratio se nazad. 

Broj komentara: 8:

  1. Što je s hidroavionima najevljenim za kraj ove 2011. ?

    OdgovoriIzbriši
  2. Lako za katamaran, a pogledojte koji vapor vozi, dobro da ne pošju još koji goroi. Sramota da grad ni poduze ništa, barenko da je poslo dopis da se zno da nismo zadovoljni. Ni gradonačelnica Komiži ni ništa poduzela, ona se sakrije iza barda kada nismo na istemu škoju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pisalo je u Slobodnoj da je novac za hidroavione spreman, da je baza u Divuljama osigurana, ali da vlada zavlači projekt sa hidroavionima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Bartol kašić je među najgorim trajektima koji u današnje vrime može vozit za vis. Neudoban, loš na moru-mali, SPOR. Katamaran je unatoč koncesiji koju je dobia i u kojoj stoji da put mora trajati max. 1h i 15 min, masu put od početka ljeta vozia po 1h i 30 min. Da ne govorin koliko puta ni isplovia. Nitko ne reagira. Kako za ovo tako i za druge stvari.

    OdgovoriIzbriši
  5. Treba da narod uzme stvar u svoje ruke i blokira trajektnu luku automobilima, tad bi se čulo da Višani negoduju i to bi imalo odjeka u cilij lipoj našoj.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bartol Kašić upravo pristao. 2 sata i 40 minuta.

    OdgovoriIzbriši
  7. A ca hoćete još?
    Viška "vlada" je sretna kad in Jadrolinija ploćo "noćarinu" za trajekte koji spidu u Visu! A Višani nimodu ništa od tega, ni neznaju za tu ploču! Pa kad Jadrolinija odluči...
    Stvarno, višani su ispod svake norme!

    Zdravi (baren) bili

    Choban

    OdgovoriIzbriši
  8. Može novi naslov: Trajekt nije isplovio (Bartol Kašić). Da su stavili koji drugi, a ne ovu kantu ovo se vjerojatno nebi događalo.

    OdgovoriIzbriši