utorak, 1. listopada 2019.

Održivost projekta i poslovne ideje



Predavanje će održati Gordana Ćorić, mr.sc., viša predavačica poduzetništva i poslovne etike s Veleučilišta VERN' u sklopu LAG-ove manifestacije EkoLAGiJa. U srijedu 2.10.2019. u Komiži, KC Ivan Vitić.
Predavanje će pokriti teme održivosti poslovne ideje/projekta, testiranje i vrednovanje održivosti projekta te najčešće greške koje ju narušavaju. U svakom slučaju, ukoliko pripremate novi projekt ili poslovni pothvat, ili samo razmišljate o njemu, ovo predavanje ne biste trebali propustiti. Neposredno prije samog predavanja, s početkom u 16.00 sati na istom mjestu održat će se i individualne radionice za nositelje poduzetničkih/razvojnih inicijativa i projekata gdje će nositelji poduzetničkog pothvata moći proći s našim partnerima s VERN'-a i Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima kroz sve izazove i probleme u realizaciji. 
Dakle, ukoliko imate poduzetničku ideju, bilo kakvog oblika, na radionicama ćete moći dobiti iskustvo, podršku, mentorstvo i usmjerenje u planiranju poslovanja. Dobrodošli su svi – nezaposleni, studenti, poljoprivrednici, predstavnici udruga, obrtnici (…) i svi članovi zajednice koji imaju poslovnu ideju ili su zapeli u njenoj realizaciji.

Nema komentara:

Objavi komentar