petak, 11. lipnja 2010.

Izbor direktorice Turstičkog ureda TZ grada Visa


Turističko vijeće Turističke zajednice grada Visa za direktoricu Turističkog ureda izabralo je Marianu Pivalicu, uz probni rok. Dosadašnji direktor Žarko Žitko razriješen je dužnosti, na svoj zahtjev, radi bolesti.
Članovi Turističkog vijeća su: Ivo Radica (predsjednik), Pero Bralić, Vjekoslav Karuza, Marija Ilić, Silva Siminiati, Ivo Jerković, Vedran Sušić, Zoran Brajčić i Željko Vojković.

23 komentara:

  1. Pitanje za gospodu iz turističkog vijeća!!!!!
    Zar mi na Visu nemamo kvalificirane radne snage za ovo radno mjesto???? Imamo gospodo. Ovakvom politikom raseljavate mlade ljude s otoka ,a dovodite "paradne konje" za kojima se u gradu nitko ne bi ni okrenuo.
    Jadno i sramotno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se sto posto s prethodnim komentarom. Sramite se.

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja se slažem s oba komentara a tako i puno nas mladih koji se trudimo ovdje živjet i preživjet, a na kraju moramo otići, jer ovdje nema ništa za nas..a radili smo Viški turizam i ovi gosti što vam sada dolaze, to po našoj zasluzi...

    OdgovoriIzbriši
  4. gospođica pa makar radila u head officu Split d.d., nema pojma o viškom turizmu, pa tako i puno nekih na poziciji, šteta za Vis, šteta za Višane...

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlazimo s otoka, opet, u svakoj sezoni, nakon pet godina muke i nade za bolji život na škoju, najviše zbog ovog vašog članka, a u ostalom nismo dobili nijedne druge poštene prilike za rad. Ne znamo šta nam donosi svijet, ali možda idemo zauvjek i vračamo se ko turisti...pobjedili ste! Kapital 1 : 0 mlada obitelj

    OdgovoriIzbriši
  6. Zaista mi nije jasan izbor ove mlade gospodične.
    Neznam tko je od mladih školovanih Višana i dali se natjecao. Ako jest, a mi primamo izvani onda je to sramotno za one koji o tome odlučuju

    OdgovoriIzbriši
  7. natjecalo se osam kandidata, od toga kao da su dva ispunjavali uvjete, ova gospođica kao, što su je primili, a neka dokaže Višanima, da ima školu koju su tražili, jer se ćuje puno okolo, da je nema i ne bi vjerovali gradskom vijeću kako su to mogli odlučit..a ovaj drugi kandidat dolazi vam iz Rijeke, a nisu se uspili dogovorit za koju platu..sramota, a mi koji živimo na Visu već zadnjih pet godina, nisu nam dali šanse!!! kao bez potpune dokumentacije, pojasnite to, dragi članovi gradskog vijeća!

    OdgovoriIzbriši
  8. Nije u pitanju samo izbor direktorice TZ u pitanju je puno toga vrime če pokazat da se večina stvari radi krivo,stihijski pod parolom svi moramo sve za Vis,meni je samo pitanje interesa Visa itd.Potražite članke po novinama od prije 6-7 godina i vidite kojim je smjerom i intenzitetom Vis krenuo tad a dije sad.Prošli mandat nesposobne vlasti nastavlja se jednakim intenzitetom i sad uz malo izmjenjen tim ali jako malo izmjenjen.Rezultate sadašnjeg lošeg rada tek će se osjetit u dolazećem razdoblju.

    OdgovoriIzbriši
  9. Nije mi jasno ovo za školu...... izabrane kandidatkinje. Zar nema ono što se u natječaju tražilo kao uvijet. Pa dajte, kažite, više je dosta toga.

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako sam član Turističkog vijeća, radi nepristranosti, neću dati odgovor.
    Postoji redovni put žalbe u kojem zainteresirana stranka ima sama mogučnosti provijeriti sve podatke, uključivši i one o školi. A komentar o školi je dala očito zainteresirana stranka, pa neka sama provjeri i ovdje javno napiše kakvu to školu ima izabrana direktorica.

    OdgovoriIzbriši
  11. Bolje da jedna osoba dođe na vis a da tri mlade osobe odu s visa koji su rođeni na visu. jel se slažete?

    OdgovoriIzbriši
  12. Oprostite, ovaj prijašnji komentar nije dala zainteresirana stranka, nego jedan od znatiželjnih Višana, da već jednom objasnite zašto i u čemu je ova kandidatka, koju ste odabrali bolja od nekih koji su nam poznati..??? Kažete, da ne smijete, dobro, zato če se zainteresirana stranka žaliti pravnim putem..a neče tako lako odustati, kako vi mislite...i ako saznamo za školu, ko če vam više šta vjerovat...?

    OdgovoriIzbriši
  13. vis a vis, kao da znači: vis a split!...

    OdgovoriIzbriši
  14. Glupost je prepucavat se oko škole dotične gospođe(ili gospođice)kad je činjenica da ona , onakva kakva jest, nije trebala ovoj sredini, ovom mistu, već mi na Visu imamo x i y ljudi koji bi sigurno zadovoljavali zadanim kriterijima.

    OdgovoriIzbriši
  15. Slažem se da dotičnoj treba dati šansu (ako je ispunjavala uvjete iz natječaja), a ako nije "razlaz"i odgovornost onih koji su o tome odlučivali.
    Samo se bojim da će za evidentni neuspjeh sezone biti kriva naftna mrlja u Americi, globalna kriza i td i td.
    Pokušajmo vidjeti imamo li i mi djelić odgovornosti.......... ili su nam drugi krivi

    OdgovoriIzbriši
  16. Ma jeli tko primjetio po Visu događanja za ovogodišnje Viško ljeto (oglas, pano ili sličnu obavijest sa događanjima, datumima i mjestima događanja).To smo nekada prijašnjih godina imali i bili smo prepoznatljivi po tome, a po nekim novinama (Jutarnji i Globus) u takvim događanjima smo pretekli mnoge razvikane destonacije (2003, 2004). Srpanj je tu.....

    OdgovoriIzbriši
  17. Je!Slažem se da je srpanj tu...Vukovarska je prikopana, parking ne funkcionira, postavili su stupiće (bolje reć barikade) a crte za parking isprid Kolđeraja nisu bili u stanju izbrisat...sad će gradske vlasti tj. gradonačelnik sa vjećnicima prozivat policiju, Bimbota i dr.institucije koji nemaju veze sa njihovim neznanjem tj.linošću. Glas za sljedeće izbore da, ali Radici sigurno ne.

    OdgovoriIzbriši
  18. NIKAD GORE. Vis nije izgledao nikad gore, niti ovako nespreman ušao u sezonu. Sramotno. Ne interesiraju me stranke ni politika. Stid me je.

    OdgovoriIzbriši
  19. Rok odgovora na žalbu je davno istekao, nadam se da ču dobiti odgovor barem nekim drugim putem...zainteresirana stranka:-I

    OdgovoriIzbriši
  20. A štaje sad Vojkoviću odgovorite zainteresiranoj stranki.? Jel demokracija?

    OdgovoriIzbriši
  21. Poštovana zainteresirana stranko!
    Ne radi se o demokraciji nego o pravu.
    Odgovore na upite takve vrste ne možete tražiti po blogovima. Obratite se Turističkom uredu, imate pravo na uvid u svu natječajnu dokumentaciju, žaliti se i pokretati sudske sporove itd. Ovo Vas možda neće zadovoljiti, ali to je jedini ispravan način.
    Ja sam u postu dao samo informaciju o izboru i ništa više. Kako ovo nebi prešlo u našu nepotrebnu prepisku više neću propuštati komentare takve vrste.
    Svakako, ako utvrdite, po uvidu u natječajnu dokumentaciju, da navedena neispunjava uvjete iz natječaja to ću sigurno objaviti. Ali molim Vas ne na način "kako se nešto o tome priča" nego temeljem Vašeg osobnog uvida u dokumentaciju.
    Ako neispunjava uvjete, onda kako je netko gore fino komentirao "razlaz" i odgovornost. Ja prvi.

    OdgovoriIzbriši
  22. A šta je sa direktoricom. Jeli prošao probni rok. Jeli zadovoljila ili ide..............

    OdgovoriIzbriši
  23. Probni rok nije prošao, a mogu reći samo za sebe da je malo kad kažem da sa cjelom situacijom u turističkoj zajednici nisam zadovoljan. Ne bi bilo korektno da nešto više o tome napišem, jer to namjeravam prije iskazati na turističkom vijeću. Valjda će predsjednik TZ kad tada sazvati vijeće.

    OdgovoriIzbriši