četvrtak, 1. prosinca 2011.

Ratne sličice, izborna prognoza i spot


Prošlo je više od dvadeset godina od kada sam otišao braniti jedinu nam našu. Državu smo dobili, ali zasigurno ne onakvu kakvu sam zamišljao. Ništa od demokracije, pravde i prosperiteta. 
Srećom, ostvariti će se vremenska prognoza Dragutina Lesara: u petak magla, u subotu oblačno, a u nedjelju pada .......  HDZ.
Po prvi put oni koji žive od svog rada (sadašnjeg, minulog) moći će birati i stranku koja zastupa rad kontra kapitala. Glas za laburiste je spašen glas.



4 komentara:

  1. Željko, smije li se znati ili je to tajna stranke: koliki biste minimalan broj zastupničkih mjesta smatrali uspjehom?

    OdgovoriIzbriši
  2. Nema tajni. Mi smo,na početku, rekli da bi bili zadovoljni kad bi imali svoj klub u Saboru. Za to je potrebno najmanje tri zastupnika. Manje od toga bi za mene bio neuspjeh, a sve više izuzetan uspjeh za stranku koja postoji manje od dvije godine. Evo, sad su na HTV objavili anketu kojom se predviđa sedam mandata što bi bio fenomenalan uspjeh. Naime, još uvijek se ljudi međusobno dijele lijevo, desno, na centar, a mi zastupamo samo one koji žive od svog rada neovisno o ideologiji. Za nas nije bitno da li je radnik konzervativan ili liberalan, bitno je omogućiti da on i njegova porodica mogu dostojanstveno živjeti od svog rada. Kad kažemo radnik onda ne mislimo samo na one koji su fizički radnici nego na sve koji rade ili su u mirovini ili se tek bore da ostvare svoje ustavno pravo na rad.

    OdgovoriIzbriši
  3. Možete imat i 2 kluba koliko vas je. Iskrene čestitke, najugodnije ste iznenađenje ovih izbora i vjera u bolje sutra!

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala na čestitkama. Opravdati ćemo svaki od 121.087 glasova danih laburistima. Klub zastupnika se danas već sastao i stati će u zaštitu radničkih prava.

    OdgovoriIzbriši