ponedjeljak, 5. siječnja 2015.

Antituđmanovci na okup!


Što povezuje Đuru Glogoškog, Kolindu Grabar Kitarović i Tomislava Karamarka? Rigidni antituđmanizam!
Đuro Glogoški nije u Domovinski rat otišao kao pripadnik Hrvatske vojske, kao ja, već kao pripadnik stranačke policije. Pripadnicima HOS-a je status hrvatskih vojnika, naknadno priznat, što je u redu, ali to ne mijenja činjenicu. Kolika je bila ljubav između njih i Tuđmana vidljivo je i iz toga što su njihovi čelnici izjednačavali Tuđmana sa Miloševićem. Što HOS-ovci misle o ubojstvima njihovih vođa Ante Paradžika i Blaža Kraljevića istražite sami.
Kolinda Grabar Kitarović bila je ministrica u vladi Sanadera kad je HDZ provodio najradikalniju detuđmanizaciju i predavao hrvatske generale sudu u HAG-u.
Tomislav Karamarko je bio desna ruka Stjepanu Mesiću, koji je prvi mandat osvojio obečavajući temeljitu detuđmanizaciju. Tomislav Karamarko je bio i glavni špijo za vrijeme antituđmanovca Sanadera, a potom i kao ministar unutarnjih poslova ništa nije znao, moš mislit, o korupciji predsjednika i članova HDZ-a. Uhapsio ga je tek kad je predsjednica vlade bila Jadranka Kosor, koju je onda prvom prilikom izbacio iz HDZ-a.
Kradezeovci to dobro znaju, ali birajući odnosno podržavajući navedene pokazuju da ih stvarno nije briga ni za Tuđmana ni za Hrvatsku. Ipak su oni najmanje domoljubi, a najviše kunoljubci.

Nema komentara:

Objavi komentar