subota, 30. svibnja 2020.

Čestitam HDZ-ovim jugonostalgičarima njihov dan!



Baš lijepo od HDZ-ovih jugonostalgičara što slave konstituiranje Sabora Socijalističke Republike Hrvatske.
Izglasali su da je dan konstituiranja Sabora Socijalističke Republike Hrvatske Dan državnosti Republike Hrvatske.
Kako je to zakon, a zakone treba poštivati, nadam se da večeras neće na Visu padati kiša, jer će Hrvatska gradska glazba Vis u 20 sati održati koncert za Dan državnosti na trgu ispred "općine".

2 komentara:

  1. Hvala Željko na čestitki.
    Ja sam član HDZ-a od 1993. nisam nikada pripadao nikakvoj partiji (to bi Vam mogao da je živ potvrditi Vaš stanodavac Ivo Vojković,moj veliki prijatelj),nisam nikakav jugonostalgičar,ali Vi ste se javno opredjelili ovakvom čestitkom gdje pripadate. Ja poštujem to da Vi simpatizirate i agitirate za SDP,pa onda to i javno kažite. Čega se bojite. Ja Vas i kao takvog cijenim i poštujem. Vi živite na otoku koji je imao 45 godina skoro isti status kao Goli otok. Ono što smo doživjeli pred 30.godina na današnji dan nemojte mi kazati da niste osjetili da je taj dan Hrvatska doživjela svoju slobodu i da taj dan niste doživjeli kao i mnogi da ne kažem svi Hrvati da taj dan imamo svoju državu. Dok je srca biti će i Kroacije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poštovani, ne osporavam pravo nikome da slavi dan zasjedanja Sabora Socijalističke Republike Hrvatske. A da se bojim ne bi bio dragovoljac Domovinskog rata i na taj dan nismo dobili svoju državu. Uostalom, za razliku od Vas ja se potpisujem svojim imenom i prezimenom.

      Izbriši