nedjelja, 23. svibnja 2010.

Posjećenost bloga

Blog je za dva mjeseca (od kada pratim statistiku) imao 1.272 posjete iz 121 grada i 23 države. Mislim da je to za ovaj blog star svega tri mjeseca, u moru svega i svačega na internetu, iznenađujuće veliki broj posjeta.
To obvezuje pa ću i dalje na isti način. Za primjetiti je da je svaka četvrta posjeta iz inozemstva pa kako su to očito višani iz dijaspore potruditi ću se dati malo više općih informacija, iako to Nikola Kežić sjajno radi na svom blogu ISSA-Vis-Kut.

Broj komentara: 6:

  1. šjor kežić vas je i promovirao. mislim da se od tad bilježi i porast posjećenosti vašeg bloga. ne kažem da vaš blog nije dobar, ali svakako i njemu morate zahvaliti. Nastavite dalje kako ste i počeli možda s malo češćim ubacivanjem postova.

    OdgovoriIzbriši
  2. ...fola ,fola, je da Nikola ima sila dobar blog i da je jedan od parvih ca je poce,i zato mu fola, a isto je zahvalno imat "misto" u svitu elektrona ala "vis a vis",,,

    OdgovoriIzbriši
  3. Pojednostavni komentiranje imet češ još boju posječenost.

    OdgovoriIzbriši
  4. I hitno prominit ono Brgujac u Bargujac !!!

    OdgovoriIzbriši
  5. A e, i meni majku zovu Zlata, ali pravo joj je ime Marija. I Podstražje zovemo Postrožje pa to ne znaći da je to točno. Kako se koje naselje zove određeno je Zakonom o područjima županija i naselja, a tamo jasno piše Brgujac. Uostalom, uvijek sam govorio Brgujac pa ću tako i dalje:).

    OdgovoriIzbriši
  6. Misto se zove onako kako ga zovu oni koji od tamo potječu, a ne kako su neke ćate u svojim uredima zapisali. Sve pohvale za blog, ovo je samo mala dobronamjerna primjedba. Samo naprijed!

    OdgovoriIzbriši