utorak, 20. rujna 2011.

Laburisti-donatorska kampanja



Danas su Hrvatski laburisti - Stranka rada u svim središtima izbornih jedinica predstavili donacijsku kampanju, kojom će na javan i transparentan način, bez torbara i crnih fondova, financirati svoju izbornu kapanju. Na štandovima će se prodavati suveniri, uz izdavanje računa, u obliku radničkih dionica i ciglica na kojima su ispisane vrijednosti koje laburisti zastupaju: rad, istina, znanje, poštenje i društvena pravdenost.

2 komentara:

  1. Na javan i transparentan način ka i ti kad odlučiš da nečeš više objavljivat komentare na članak jer da su saslušane obe strane.
    Tko kaže da su saslušane i koja je poanta zaključavanja daljnjih komentara, onda si ih moga odma u početku onemogučit.

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo upravo radi ovakvih komentara obustavio sam u toj temi, o boravišnoj taksi, daljnje komentiranje. Bez ikakvih smislenih navoda anonimno pišeš da laburistička kampanja nije transparentna. Tako se i tamo bez navođenja provjerljivih informacija anonimno piše o konkretnoj osobi ne navodeći ništa novog. Ja sam javno napisao što mislim i od toga nisam ni za milimetar odustao. Pa izvoli i ti javno reći što misliš, rado ću to objaviti.
    Inače, o komentiranju postova postoji poseban post, tako da radi preglednosti više neću dozvoliti komentiranje koje nemaju veze sa konkretnim postom.

    OdgovoriIzbriši