četvrtak, 28. lipnja 2012.

Viško ljeto 2012.g.


Turistička zajednica Grada Visa izradila je program Viškog ljeta za 2012.g. Program je bogat i svatko bi mogao naći nešto za pogledati.

2 komentara:

  1. Turistička zajednica se i ove godine potrudila maksimalno kao i uvijek. Ja i ostale mlade osobe sa Visa ćemo uživati u gradskoj limenoj glazbi, puhačkim orkestrima i ostalim kvazi događajima koji se moraju organizirati da bi izgledalo da TZ nešto radi, da pokrije novac koji dobija od grada (još su se zadužili nanovo). Mislim 70000 kn (slovima SEDAMDESET TISUĆA KUNA) za web stranicu koja u prosjeku košta 5 - 10 tisuća kn. Koliko se dobrih bendova moglo donit na škoj, moga se organizirat mali festival. Ma dok god osoba koja ima apartmane ima funkciju u tz nema sriće za naš grad.Čisti sukob interesa.
    A mi mladi trebamo na Višku noć uživati u notama benda koji svira po pirevima. A onda otići u na brod knjižaru, Petra Čulića i takve nekve tipove koji su dobili lovu za nastup na kojem će biti 20 umirovljenika koji su pošli do kuta na sladoled. Jedno veliko hvala TZ što se toliko trudi......

    OdgovoriIzbriši
  2. 70.000 kn za web stranicu? Onakva stranica ne mirita ni 5000 kn. A da ne govorim da su trebali dat nekome tko zna šta radi. Stranica je napredak u odnosnu na prijašnju koja je rađena i nikad dovršena prije 13 godina, ali je i dalje daleko od super. Pitajte tz komiže koliko su platili izradu svoje stranice, a barem je duplo funkcionalnija i lijepša od viške. Inače prethodni komentar potpisujem u potpunosti po svim pitanjima kojih se dotako.

    OdgovoriIzbriši