utorak, 3. veljače 2015.

LAG Škoji - radionica u Visu o natječajima za potpore u poljoprivredi


Poštovani članovi i dionici LAG-a Škoji otoka Visa

Povodom objavljenih natječaja u sklopu Mjere 4
 Podmjera 4.1. – potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva; sastoji se od tri tipa operacije – restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva i korištenje obnovljivih izvora energije (OIE).
Podmjera 4.2. – potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvodasastoji se od dvije operacije – povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima i korištenje obnovljivih izvora energije.
JU RERA SD u suradnji s Upravnom odborom za gospodarstvo, razvitak i europske integracije SDŽ:
održati će radionice za potencijalne korisnike: 9. veljače 2015. (ponedjeljak) u Visu (Hrvatski dom, Obala sv. Jurja 29.) s početkom u 11: sati
Radionice će biti provedene u suradnji s konzultantskim tvrtkama s područja Splitsko-dalmatinske županije koje imaju značajno iskustvo u pripremi i provedbi projekata IPARD programa te će sudjelovati i predstavnici JU RERA, Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatske poljoprivredne službe, Hrvatske poljoprivredne agencije te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.
Pravilnike, natječaje i prezentacije možete pronaći na sljedećim linkovima:;
Novosti vezane uz Program ruralnog razvoja pratite i na stranicama LAG-a

Nema komentara:

Objavi komentar