nedjelja, 3. siječnja 2016.

HDZluk: Počelo je!

preuzeto od: Enes Čelosmanović

Tek je Hrvatski sabor konstituiran a već je počeo HDZluk. 
Počelo je sa ustašlukom. Željko Reiner, novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora, predložio je da se Sabor nazove Hrvatski državni sabor. Takvo je ime postojalo u fašističkoj tvorevini NDH, kad su hrvatske izdajice izišle iz svojih rupa. Naime, izdajica Pavelić, koji je radi svoje guzice prodao i predao veliki dio hrvatskog teritorija Italiji, imenovao je osobe u Hrvatski državni sabor. Naime, za vrijeme NDH nikad nije bilo izbora za Sabor, pa i to govori o kakvoj demokraciji sanja Željko Rainer.
Rainer je sigurno znao što se za vrijeme NDH zvalo Hrvatski državni sabor, ali Tomislav Karamarko sigurno ne zna da Republika Hrvatska nije sljednica NDH. Tomislav Karamarko je previše loš povjesničar i nesposoban da shvati Ustav RH. Naime, braneći Reinera, CrniMarko kaže: "Možda najbolje da ukinemo vlastitu državu jer se nekad zvala NDH i ponovno osnujemo Jugoslaviju". U Ustavu jasno piše da se Hrvatska osnovala: "nasuprot proglašenju Nezavisne Države Hrvatske". Možda nisam u pravu kad ovo pišem, možda se CrniMarko samo slaže sa četnicima koji tvrde da je Republika Hrvatska sljednica NDH.
Nastavilo se sa bahatlukom. Ode Reiner na skijanje u stranu državu, ispraćen pratnjom sa rotirkom, zaobilažeći građane Hrvatske koji se mirno čekali u redu da pređu granicu. Nije sporno da je Reiner štičena osoba, ali baš me zanima koja je to sigurnosna procjena utvrdila da je njegova sigurnost ugrožena. Radi se tu isključivo o bahatosti i ponižavanja građana.

Nema komentara:

Objavi komentar