petak, 12. veljače 2016.

Filmovi u Komiži za 13.02.16


Crtić Medo sa sjevera igra u subotu 13.02.16 sa početkom u 16 sati.
Za brbljavog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mjesta za turiste. No, kada ludi graditelj odluči sagraditi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medvjed učinio... odlazi u New York kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se udomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.Film Povratnik igra dana 13.02.2016. sa početkom u 19 sati.
​R​emek djelo redatelja Alejandro Gonzalez Inarritua "POVRATNIK". Dobitnik 3 Zlatna Globusa i čak 12 nominacija za nagradu Oskar.
U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har­dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Nema komentara:

Objavi komentar