nedjelja, 3. listopada 2010.

Šipak


Obećavalo se da će se ovo ljeto u Podstražju, ex Domu kulture, postaviti Prostorni plan uređenja Grada Visa kako bi se na njega mogle dati primjedbe. Upravo na ovom jugoistočnim dijelu otoka postoje najveće i najozbiljnije primjedbe na plan. I da li je postavljen? A e, šipak!!

4 komentara:

  1. He he, ODLIČAN post !
    Svaka čast !

    OdgovoriIzbriši
  2. Blog je kvalitetan samo me jako nerviraju ovi komentari koji moraju proć verifikaciju. Čemu ? Time se samo prekida komunikacija i to, moje je mišljenje, kvalitetna komunikacija koja bi se mogla ovdje ostvariti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, u potpunosti ste u pravu što se tiće verifikacije. Nažalost nemam drugih mogučnosti, jer ponekad netko anonimno tako gadno pričepi nekog sa imenom i prezimenom da to ne mogu propustiti. Bilo bi idealno kad bi se komunikacija mogla odvijati u realnom vremenu, ali nažalost razina komunikacije kod nas još uvijek nije na odgovarajućoj razini.Izvinite što moram verificirati, ali vas uvjeravam da se stvarno izuzetno događa da neki komentar nije propušten.

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, imam svakakvih iskustava s tim... Onemogućavao sam u par navrata komentiranje neregistriranima na blogeru (tamo nije bilo opcije verifikacije), pa opet omogućavao. Srećom i "mete" anonimnih pljuvanja uglavnom ne reagiraju. Anonimce nitko ne poštuje niti uvažava. Samom anonimnošću obezvrijeđuju i sadržaj svog komentara.

    OdgovoriIzbriši