ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Predizborni vikend sa laburistima


Ove subote Hrvatski laburisti - Stranka rada imali su svoj skup u Splitu. U Gradskom kazalištu mladih , predsjednik stranke Dragutin Lesar predstavio je Plan A laburista, koji se zasniva na vrijednostima: radu, poštenju, znanju, istini i društvenoj pravdenosti. Predstavljeni su kandidati laburista za X. izbornu jedinicu, lista br.17.


Nakon predstavljanja plana, laburisti su se družili sa građanima na suncem obasjanoj splitskoj rivi.


U subotu popodne, u Vrgorcu, u hotelu Prvan, zamjenik predsjednika stranke Hrvatskih laburista - Stranke rada Branko Vukšić predstavio je program rad.


U nedjelju, u Dubrovniku, laburisti, predvođeni zamjenikom predsjednika stranke Brankom Vukšićem, družili su se sa gospojama i gosparima predstavljajući svoj program rada i dubrovačke izborne kandidate.

4 komentara:

  1. Очень красивая страна!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjor Zeljko, kako saznati koje su osobe aktivni laburisti ?
    Kako upoznati njihov program?

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako se želite pridružiti laburistima dovoljno je da se meni javite :), imate gore e-mail. Program možete vidjeti na www.laburisti.com. Inače, među nama nema političara, radi se isključivo o ljudima koji su u nama prepoznali stranku koja je na strani onih koji žive o od svog rada (sadašnjeg, minulog ili će od njega živjeti).

    OdgovoriIzbriši