četvrtak, 26. siječnja 2012.

Najava događanja


Na otoku Visu ovog tjedna ima događanja kao da smo usred ljeta. 
U Podšpilju tečaj bridža prati sve više igrača. 
U Komiži su dani agruma: danas i sutra su predavanja o agrumima u Bašti sa početkom u 15 sati, a u subotu u Bašti je, od 10 sati, izložba i degustacija proizvoda od agruma. 
U Visu se u petak održava predavanje i prezentacija o suvremenom navodnjavanju maslinika i vinograda sa početkom od 18 sati, u Gradskoj vijećnici. Navečer je u Bateriji "Noć muzeja" na viški način, dođite biti će zanimljivo. Već se spremaju kolači, a biti će i viškog vina. 

Broj komentara: 17:

  1. Opet mnogo događanja za mlade - prvo ću doć malo zaigrat bridž, pa ću se zaletit do komiže pojist dva limuna a ka šećer na kraju ću odvest curu na kolač u muzej. Vratite Samogor ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Nego, nisam u tijeku sa tim o Samogoru. Može li netko to pojasniti?

    OdgovoriIzbriši
  3. Sto posto podržavam gornji Anonimno (Jan 26, 2012 05:15 AM), čak me i nasmijao - svaka čast. Istina je da je za mlade ljude jako malo događanja. Ali ipak bi bilo lipo da odgovori koji je to program za mlade bio u Samogoru?

    OdgovoriIzbriši
  4. ni ghost bustersi nebi pomogli da ih se posalje u taj Samogor! uzas, nista gore nema osim smrada, bakterija i povracalice na sve strane.

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se da nema događanja za mlade uopće, ali samogor? Pobogu, kakav samogor? Zadnji komentar je to lijepo opisao.

    OdgovoriIzbriši
  6. Problem je s mladim ljudima šta je taj Samogor, baš takav kakav je gori opisan, bio jedino šta ih je privlačilo. Probajte organizirat nešto šta ne uključuje alkoholiziranje i niko od njih neće doć. Ali će se ladno nastavit žalit da nema "događanja za mlade". Inertna djeca inertnih roditelja. Nažalost.

    OdgovoriIzbriši
  7. Mladi se ne odnosi samo na adolescente. Nema nikakve ponude ni za one 20-30 godina. Nema nikakvih događanja uopće koje bi zainteresirali mlade. Nažalost.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa valjda bi mladi od 20-30 godina tribali sami organizirat događanja. Oni su ti koji bi tribali pokretat svijet. A ne sidit i čekat da ga neko pokrene za njih!

    OdgovoriIzbriši
  9. ja iman ideju za nadolazece lito, u milnu da se organizira tunir u piciginu, ala atrakcije za mlade i stare, pa kad je moj pape sa viboron i jureton sa podstrazja provodija dane po plicaku i kad su letili ka pingvini za svakin balunon, ee to je gust:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ma ajde, uvik ista priča: mladi side i čekaju da im zabava padne s neba. Klasična viška priča. Isto ka šta je na zavodu bilo priko 300 nezaposlenih, ali ih se za popis stanovništva javilo 13! Neka malo pogledaju (bar danas imaju di vidit - internet) kakve sve stvari pokreću mladi po svitu.

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlična ideja, ovo za picigin! Dajte još ideja.

    OdgovoriIzbriši
  12. Na vis još malo neće ni bit mladih kao "mladih po svitu".

    OdgovoriIzbriši
  13. Veliki gradovi imaju sadržaje, vis ih nema. Pa bi tako šira zajednica i grad trebali sudjelovati u tome, a ne sve prebacivati na mlade k tome još večinom nezaposlene i bez stalnih prihoda.

    OdgovoriIzbriši
  14. Gosp. Vojkoviću bilo bi dobro da namistite sat-vremensku zonu na blogu. Piše da sam ove poruke pisao u 1 ujutro, a pisane su oko 11 prijepodne.

    OdgovoriIzbriši
  15. Primijetio sam, ali nešto se poremetilo i nikako da naštimam. Moram naći nekog da mi dade upute :)

    OdgovoriIzbriši
  16. http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=41963

    OdgovoriIzbriši
  17. Oblik vremenske oznake komentara 29. siječnja 2012. 13:28
    To sve štima, čak mi piše za komentare ovo gore, ali ovdje tako ne piše.

    OdgovoriIzbriši