petak, 19. srpnja 2013.

KAM-HRAM u Visu
Večeras je KAM-HRAM, Centar kazališta novog cirkusa, imao nastup u Gradu Visu. Odlični su, a ako ste ih propustili ponovno će nastupati 12.08.2013., sve u sklopu Viškog ljeta 2013.

4 komentara:

 1. ovo lito sve neke šimije nastupaju. Mažu oči sa ovim i sličnim izvođačima, da ispadne ka da se nešto događa. Nikad gore viško ljeto. Sramite se, organizatori!!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. nije lako napraviti kvalitetan program bez puno para, ipak pivala je klapa Cambi, pivat će Šufit, nastupati Libar...a i nije posao TZ da organizira zabavu ...trebalo bi vidjeti kako će danas biti na "Fortici" kad nastupaju Dječaci i koliko će koštati izlazak po jednoj osobi kad organizira netko drugi.

   Izbriši
 2. "a i nije posao TZ da organizira zabavu"?! A tko onda?! Ako oni ne bi trebali biti nositelja kulturno zabavnog života, ONDA TKO?! TZ je organizator ovoga lita...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. teško je to ukratko objasniti, pogotovo kad je sve u vezi turizma (kao i puno toga drugog) na Visu postavljeno na krivim osnovama. Ne mislite li valjda da sve ove koncerte po Splitu organizira TZ Grada Splita?
   Osnovni posao TZ je brendiranje mista, a ne zabava višana.
   Ovo što se zove Viško ljeto trebala bi biti manifestacija okrenuta gostima, a to što se svake godine mijenja koncept manifestacije samo je dokaz da se ne zna kakav turizam želimo. Ako se ne zna strateški razmišljati onda ni taktičke izvedbe, kao npr. Viško ljeto, ne mogu nikoga zadovoljiti.

   Izbriši