srijeda, 10. svibnja 2017.

Zašto koalicija SDP, HNS, HSS i laburisti nemaju kandidata za gradonačelnika?


Ovih dana, naši glasači pitaju me da kako to da naša koalicija nema kandidata za gradonačelnika grada Visa. Imali smo mi odličnog kandidata, ali je iz zdravstvenih razloga morao odustati. Nismo htjeli kandidirati osobu koja bi mogla duže vrijeme izbivati, pa da ga onda mijenja zamjenik, jer bi to bila prevara birača.
Odlučili smo djelovati kroz gradsko vijeće i uvjereni smo da ćemo biti brojni i tako utjecati na to da se ispunjava naš koalicijski program. Kako će to izgledati najlakše je objasniti na vrtiću. SDP je uvijek imao u programu izgradnju vrtića i taj se program ostvario kad je Vlada RH na čelu sa Milanovićem izfinancirala izgradnju vrtića. Svakako i sadašnji gradonačelnik ima zasluge za izgradnju, ali vrtić bi se izgradio i da je gradonačelnik bio netko drugi.
Posebno mi je drago što naši glasači nisu nasjeli na laži i što se ne upuštaju u prljavu kampanju, a onima koji vode prljavu kampanju ni Pilatovsko pranje ruku više neće moći vratiti obraz.
Mi kao koalicija nećemo podržati ni jednog od kandidata za gradonačelnika. Naši su glasači pametni i ne treba utjecati na njih. Oni će sami po savjesti glasati za onog za kojeg budu smatrali da je po njihovom osobnom mišljenju bolji. Tko god bude izabran imati će u nama i oporbu i potporu za programe koji su sukladni našim. Uskoro ćemo sve zainteresirane upoznati sa našim programom.

Nema komentara:

Objavi komentar