subota, 11. svibnja 2019.

Nečasni nečasnima privilegije!


Koliko sam ponosan na to što sam dragovoljac Domovinskog rata toliko sam ponosan što nisam član niti jedne udruge veterana. Što nemam veze sa ratnim profiterima ala Đakić i sličnima.
Sada je jasno zašto su se naoružani plinskim bocama spustili iz brda i sramotili Domovinski rat. Trebalo je natući još koju privilegiju, ukinuti javni Registar  branitelja, da bi se u njega skrivečki dodalo još nečasnih pajdaša.
Ova sramota od ministra branitelja, koji blati Domovinski rat čim zine, kaže da se 24 godine nakon rata očekuje još oko 2 000 branitelja, a da je 80% njih nečasno otpušteno iz vojske. Hej, nečasno otpušten, pa po mogućnosti direktno u braniteljsku mirovinu. Nije HDZ-u dovoljno što su uništili Hrvatsku, pokrali radnicima tvornice, što su iz dana u dan tjeraju Hrvate iz domovine. Treba još malo uzeti od crkavice koju radnici zarade, nema šanse da se pomognu oni koji svojim idejama mogu pokrenuti Hrvatsku, treba još jače opteretiti poslodavce i radnike. Sve uzeti drugima i dati sebi. Vjerodostojno! Fuj!  

Nema komentara:

Objavi komentar