ponedjeljak, 27. rujna 2010.

Svjetski dan turizma i Vis


Danas je Svjetski dan turizma, a u Gradu Visu, kojem je turizam gotovo pa jedino što ima, isti nije obilježen. Zato ga je Grad Komiža, kao i većina turističkih mjesta, obilježila u subotu. Možda ovi iz Turističkog ureda ni neznaju što je to pa evo im link za slijedeću godinu http://www.mint.hr/default.aspx?id=6066. I sad kukamo što je sezona kratka, a ništa ne radimo da je produžimo. A Turističko vijeće Grada Visa nije se sastalo pitaj boga od kada. Sve mi se čini da ja tu neću još dugo. Da nemam namjeru dvije ideje izgurati da kraja, već bi odavno rekao zbogom.

Broj komentara: 8:

  1. Sve ste rekli sa malo riči. Pametnome dosta !
    Samo izdržite do kraja jer, čini se, njima je cilj izbacit iz takta osobe poput Vas, osobe koje misle svojon glavon i poštenim radom žele ostvarit neke ciljeve za opće dobro.
    Pozdrav !

    OdgovoriIzbriši
  2. A ko su to oni.............

    OdgovoriIzbriši
  3. "oni" su oni koji ne misle svojon glavon i ne rade za opće dobro nego za vlastito. Znaš, to su isti "oni" koji ne znaju kad je svjetski dan turizma i isti oni koji nisu sposobni sazvat sastanak tur. vijeća grada.
    A lipo ti je čovik sve napisa u postu. uh !

    OdgovoriIzbriši
  4. HAHAHAHA!!! KOLIKO JE MENI POZNATO DA STE VI gosp. VOJKOVIĆU ČLAN TUIST. ODBORA. PA SE SAD PITAM KAKO SE VI NISTE SITILI OBILJEŽIT TAJ DAN?
    SRAMOTA

    OdgovoriIzbriši
  5. Molim komentatore da ne pišu velikim slovima. To se smatra vikanjem i nepristojnom komunikacijom na internetu. Shvaćam da netko nezna što je posao turističkog vijeća, ali više neću puštati komentare pisane velikim slovima.

    OdgovoriIzbriši
  6. Opet pitam tko su to "oni". Ime prezime, funkcija i td i td

    OdgovoriIzbriši
  7. A ti si ? Ime, prezime, funkcija itd....
    Daj, ne budi dijete. Pa oboje pišemo kao anonimci, a tuđa imena u javnost da iznosim !? Toliki licemjer ipak nisam. Ti si jedan od "oni" ?

    OdgovoriIzbriši
  8. Bit će bolje...dogodine

    OdgovoriIzbriši