četvrtak, 3. svibnja 2012.

Podrška stečajnom upravitelju Ivi Bučanu kontra radnika "Jadrankamena"


Svekoliko pučanstvo treba podržati stečajnog upravitelja Ivu Bučana kontra radnika Jadrankamena iz slijedećih razloga: 
1. Bučan je poznat kao upravitelj koji izuzetno brzo i efikasno završava stečaje, tako npr. stečaj Vingradara iz Visa traje samo deset godina, 
2. Bučan se izuzetno dobro brine za radnike i u tome je toliko dosljedan da im neda ni raditi, da se nebi umorili. Tako u Vinogradaru od 38 radnika, koliko ih je bilo u trenutku stečaja, sada radi pet, a u SMS-u od 37 radnika samo troje. 
3. Neka se radnici ne brinu, umjesto njih raditi će drugi. Tako je Bučan, na Visu, najbolji vinograd dao na čuvanje osobi koja se prije nikad nije bavila vinogradarstvom. 
4. Bučan je pravi Superman, u isto vrijeme je na više mjesta i na Visu, Splitu i sada se sprema da u isto vrijeme bude i na Braču. U isto vrijeme ide mu plaće za sve stečajeve i to je pošteno, jer svugdje radi puno radno vrijeme i nikad ne spava. 
5. Bučan je ekološki osvješten, kao što na fotografiji vidite, u Visu umjesto loze raste lipa zelena trava i drač. Tako će i na Braču kamenolome pokriti kupine, pa će bračani praviti lipu ekološku mermeladu od kupina.

1 komentar:

  1. Ne samo to!
    Ako teško probavljate, pozovite ga na obid ili večeru, nećete imati poteskoća, on se pobrine da pojede vaše porcije

    Šta ćete, to su judi koje ste direktno ili indirektno izabrali, kao i sve današnje odvratne face onih u zagrebu, da ga je potopit, taj odvratni grad pun prepotentnih stvorenja
    Živija Lesar
    Choban

    OdgovoriIzbriši