utorak, 8. svibnja 2012.

Rampa na cesti prema Češkoj vili


Zapriječen je prolaz zaobilaznicom Kut ka Češkoj vili. Gradonačelnik Grada Visa kaže da se cesta svojevremeno probila na kaubojski način, ali da se ne slaže sa zapiječenjem prolaza. Ističe da se on zauzima za to da se vlasnicima oduzete zemlje dade odgovarajuća naknada, te da im se vrati dio zemlje koja im je oduzeta, a nije potrebna za izgradnju ceste. Cesta je županijska, ali grad pokušava iskoordinirati nastavak gradnje i rješavanje imovinsko pravnih poslova.

3 komentara:

  1. Stori Pjero,počivao u miru,ovako je govoril:
    "Jo ću umrit,ali cesta put Češke vile će se napravit.Ako ne paso priko našega,plotite da paso!Cesta je život!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prostil son niki don reakciju ol jelnoga avukata i on spjegoje da je to islo ovako radi nesposobnosti avukata opcine Visa (sa diplomom iz Mostara)!
    Pari mi logicno da se nadoknadi ili vroti vlasniciman vridnost oli zemja (puno ti zemji je Viski potestot pusti prisvojit za cestu a bez da i pito vlasnike,
    Pozdrav sviman
    Choban

    OdgovoriIzbriši
  3. vlasnicima je prije zemlja vridila 3 eura po metru (naprimjer 1000 m2 je pri vridilo 3000 eura). sada, kada im je cesta uzela 200 m2 (pa neka je i iznad ceste ostalo 300 m2 koje nisu u građevinskom terenu), ipak im ostaje 500 m2 po cijeni od 150 € m2. e, lipi moji, cesta je život, i šoldi. sada 50% zemlje vridi 20 puta više nego prije cila parcela. stari pjero je ima pravo, a ne ogradari.

    OdgovoriIzbriši