četvrtak, 24. svibnja 2012.

Rasprodaj sve živo, proizvodnju uništi


Hvali se stečajni upravitelj "Vinogradara", deset godina u stečaju, kako je vratio sve dugove. Ala velike pameti, kroz deset godina polako sve prodaš i vratiš dugove, a bogami stečajnom ide i lipa plaća.  Ma da mi je znat, tko to ne bi zna prodavati što su drugi stjecali? A proizvodnja? Tko šiša proizvodnju, uostalom to treba znati.
Nego.....da li je tko, ikad, vidio u Visu oglas o rasprodaji sredstava Vinogradara ili poziv za zakup ostataka vinograda? 

4 komentara:

  1. bazeni i traktori{priključke,auto,starice,pole i puno drugi stvori} sve su prodoli i pokroli .Ali to je ono ca se vidi, a ono ca se nevidi ca je unutra,cisto sumnjom da je na svome mistu.Ni bitna poizvodnja jer tako se nemore priko noči obogatit.

    OdgovoriIzbriši
  2. ma, gspodin stečajni upravitelj je pokušavao pokrenuti proizvodnju u više navrata, nije uspio. zato je uspio u poslovanju DD-a rasprodajom i devastacijom. stalo je njemu do Visa kao do lanjskega sniga. pitanje glasi: dali je nama stalo do proizvodnje?

    OdgovoriIzbriši
  3. Za oglase o rasprodaji imovine pitajte Velibora i Magića. Samo su ih oni vidili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A kad već spominjete imena mogli ste se i predstaviti. Ima ih koji tvrde da su se oglasi uredno postavljali, ali da su bili kidani. Uostalom, bolje da je imovina ostala na Visu,ako je kod njih, nego da odlazi iz Visa.

      Izbriši