četvrtak, 8. srpnja 2010.

Stigle oznake naselja


Napokon je i Podstražje dobilo oznaku naselja, ispunio je gradonačelnik Ivo Radica obećanje dato prije neki dan.

Broj komentara: 17:

  1. Blago nama koji imamo RADICU...

    OdgovoriIzbriši
  2. Sad je odma lagji kad znote diste.Nojveči problem su i bili tabele ,zamisli auto od smećo paso kroz Postrožji i ne skupi smeći jer ni zno da je to Postrožji.Živio Ivo Radica i svi njegovi savjetnici hvala na tabelima i svemu što si napravio za naš mali zavičaj.Najvjerojatnije će nakon ovoga natalitet i broj stanovnika naglo skočiti.HVALA TI OD SRCA.

    OdgovoriIzbriši
  3. 21 stoljeće. 2010 godina. Imamo oznake naselja čak.............Fenomenalno. Bravo. Ovo je kulminacija. Ekstaza ćaaak. Da ekstaza , ovo je ludiloooooooo brale. Živiooooooooooo

    OdgovoriIzbriši
  4. HAHHAHAHAHAH! SVAKA TI ČAST STARI ZA OVAJ KOMENTAR. POTPUNO SE SLAŽEM S TOBOM. OVAKO TREBA PRCAT VLAST U GRADU VISU.

    OdgovoriIzbriši
  5. Živija DRUG RADICA i njegov MIJUROVAC...

    OdgovoriIzbriši
  6. O jebote, da nisam počeo pisati ovi blog nebi zna koliko ima genijalaca na ovom otoku, samo molim pokušajte izjegavati šporke riči.:))))))

    OdgovoriIzbriši
  7. Vojkoviću ti si pravi genijalac. Nemaš pametnija posla pa pišeš ovakve gluposti. Ako si demokrata kako se voliš busat u prsa objavi ovak komentar.

    OdgovoriIzbriši
  8. Genijalaca ima svugdi, a ne samo na ovom otoku. Mislim da bi ipak tribalo pozdravit ovaj čin, i zapitat se zašto to prethodnici nisu napravili, a ne podhebavat Radicu.!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. BRAVO VOJKOVIĆU!!! Jednog dana bit će nešto od tebe. VOJKOVIĆA za sljedećeg GRADONAČELNIKA:-)))))))))))9

    OdgovoriIzbriši
  10. Kad se već spominju predhodnici onda su oni donjeli i uredili prostorni plan a ne Radica. Radica je došao na gotovo i predao plan.

    OdgovoriIzbriši
  11. Pa radica je već 5godišć perjanica viške vlasti i on i oni drugi Radica koji da bude stvor goro procedi iz Postrožjo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Može biti da pišem gluposti, a kako se zovu oni koji čitaju gluposti? Možeš misliti kakvog pametnog posla ima onaj koji svjesno ide čitati nešto za što misli da su gluposti?
    Al dobro, kad pokušaš otvoriti prostor i za različita mišljenja i pišeš pod svojim imenom onda je i normalno da će biti i ovakvih i onakvih komentara.

    OdgovoriIzbriši
  13. Ovakav odgovor za jednog odvjetnika.. KATASTROFA

    OdgovoriIzbriši
  14. Nije Radica predao plan on je predao Vis jer ovaj plan je predaja Visa.I nije to napravio sam več uz pomoć izmanipuliranog gradskog viječa.Bolje je bilo još godinu otezat i čekat da se HDZova vlast u državi i županiji raspadne i onda skidat HDZove zone.Ali on je HDZovac pa ne vidi stvari tako.

    OdgovoriIzbriši
  15. Pustite čovika, radi odličnu stvar. Ima blog (koji, usput rečeno, za razliku od svih nas ovdje, potpisuje svojim punim imenom i prezimenom) u kojem govori o stvarima o kojima treba javno progovorit i, bogami, do sad nije ništa krivo reka. A Radica i gradska vlast su sasvim druga priča: dno dna. Skupina koja ne razumi ništa i gleda samo svoje interese. Ali takva je izgleda svaka vlast. Osim ako se na sljedećim izborima ne kandidira netko od gore (ne)potpisanih anonimnih komentatora. Oćete?

    OdgovoriIzbriši
  16. Mnogobrojni koji se javljaju sa svojim komentarima na blogu očito ne kuže čemu zapravo on i služi. Ovdje sve vrvi od zavisti, ljubomore pa i šporkih riči. Skidam kapu gdinu.Vojkoviću koji kvalitetno radi na svom blogu i savjetujem mu da se zbog pojedinaca ne spušta nisko. Cilj je informirati javnost o promjenama na ovom otoku, ali (zli)komentari idu u krivom smjeru. Stoga, onima kojima se ovo ne sviđa neka nas poštede glupih komentara i jednostavno prestanu čitati (za njih) gluposti. A vama gdin. Željko čestitke i dalje nas uveseljavajte sa svojim novostima!!!!

    OdgovoriIzbriši
  17. E tako je, svi moramo isto mislit jer tko ima drugačije mišljenje, taj je neprijateljili glupo misli. Samo...kad svi isto mislimo znači da nitko ništa ne misli.
    Pa blog valjda služi za razmjenu mišljenja, (slažem se bez uvreda i šporkih riči). Jer....jednoumlja nam je valjda dosta. Ja se možda sa nečijim mišljenjem i neću složiti, ali boriti ću se do zadnje kapi krvi da ga dotični iznese i prezentira. Tako ja sve ovo shvačam.
    Neka mi oproste oni koji misle da je ovo šta sam napisao glupost. Ispričavam im se

    OdgovoriIzbriši