utorak, 31. srpnja 2012.

Izgubljeni pomidor


Dok su u svim turističkim mistima ugostitelji nositelji raznih zabavnih događanja, u Visu svi čekaju da im turističke zajednice nešto organiziraju. Iako posao turističkih zajednica nije organiziranje zabava, barem im to nije prvenstveni cilj. 
U Gradu Visu, jedino u "Izgubljenom pomidoru" pokušavaju aktivno sudjelovati i pružiti drugačiju ponudu. Tu je i galerija, netipični ambijent i netipična ponuda (nema tu coca cole i sl., samo prirodni sokovi, domaće vino itd.). Lipo su osmislili trg iza Kule Perasti. 
Često netko svira, pa tako svira i duet: Dinko Karuza-Moki, sintesajzer, i Mateo Narančić, truba. Sviraju evergreene, prilične intimnoj atmosferi trga. I dobar je Mateo, a tek je završio drugi srednje.

4 komentara:

 1. Matea pratim od njegovih početaka.Kao dječarac ozbiljnošću odrasle veoma odgovorne osobe svirao je i okupljao oko sebe dječicu i prenosio im ljubav prema muzici.Tako je i danas,samo još ozbiljnije.Mateo je,kad se o muzici radi,spoj talenta,rada i ljubavi.
  Sigurna sam da će postati veliki,obrazovani muzičar!Sretno Mateo!!!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. kad ih vidiš i čuješ ne znoš bi li plako ili se smijo

  OdgovoriIzbriši
 3. cirkus, jedva cekon iduću svirku

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ma daj, stani malo i potpiši se. Ne radi se o koncertima klasične glazbe, nego o tihoj svirci u jednom ugostiteljskom objektu. Tu se radi o laganoj, neobveznoj, nepretencioznoj svirci u pozadini.

   Izbriši