nedjelja, 29. srpnja 2012.

Viška večer 2012.


Sinoć je bila Viška večer, svirali su trio Gušt (neosporni prvaci veselica), plesalo je nešto dice i starijih parova. Ekipa iz MK "Furije" pekla je srdele po zanatu, na ražnju. Meni je sve to bilo bez gušta. Ali, ja i nisam neko mjerilo kad su u pitanju te kvazi ribarske, pirovsko-imendanske veselice. Ipak sam ja bio među onih pedesetak koji su platili ulaznicu za koncert Tamare Obrovac. I pobornik sam da se Vis na turističkoj karti svijeta predstavi sa "turizmom kulture".
Još su mi i najsimpatičniji bili ovi tovari, oni su barem svima namamili osmjeh na lica. Nego, da li ima simbolike u tome što su bili zavezani ispred zgrade u kojoj su županijske službe i gradska uprava? :))


Broj komentara: 8:

  1. simbolika da se tovari izlože isprid općine je pogođena. još da se pitat o tome tko se to samo jednom godišnje spušta sa brda u misto. što se to sprema uskoro od tih istih ljudi (koga će sada zavadit, što će sada oblatit, kome će se pamet prodavat,...).

    OdgovoriIzbriši
  2. da mi nije onih svedana ned i pon mislim da bi se ubio...

    OdgovoriIzbriši
  3. Sinko dragi,ako su Ti šveđani razlog da živiš,onda se ubij!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ne bi bio baš tako strog, on vjerojatno misli na nedostatak drugih sadržaja.

      Izbriši
  4. aj mi molim te predlozi nesto bolje gdje da izadem i da se zabavim? sta se tice izlaska navecer jesam zivim za TYW,i to ne samo ja!onaj party, atmosfera,muzika,onaj show,onoliko lipih veselih cura pa i momaka pa to nemozes usporedit sa nicim na visu i sire, i nemos sa nicim usporedivat jer nema nista. Tako da se stvarno zapitam za sta ti onda zivis ili bolje receno kako se ti zabavis navecer a da nije mrtvacenje u bejbia koji je ocigledno svima dopizdio? i nemogu mi dovuc neki TRIO GUST na visku vecer,ono je trebalo svirat od 19:00 do 21:00 tamo kod starackog doma a doli su tribali dovest sta ja znam tipa coloniu da se okupi svita oko pozornice i da bude neka atmosfera a ne ono mrtvilo, a da ne spominjem ono DNO DNA na grandovcu posli viske ili pak ono svakodnevno forsiranje "biti kraj bejbia ili u bejbiu".Kamenice isto tako, ono je zivo samo ponediljkom navecer inace je isto blago dno dna. svedani osvjeze i napune ovaj otok mladim i veselim ljudima,a profitiraju sve turisticke agencije od njih,restorani,taxisti itd.
    sta se tice sportskih dogadanja isto nula na visu, pa da nisu uspili ove godine organizirat jedan najobicniji street ball u komizi sramota, bar se mogu veselit plivackom maratonu i svedanima 2 puta sedmicno.
    nemoj se ti meni ljutit ali ovo je sve realno...
    btw sinoc na svedane vrhunac ljeta ;) Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Koliko god se ovaj komentar činio buntovnički, mladenački, možda i sirov, u biti je u potpunosti istinit. Napravite anketu po visu i pitajte ljude šta misle o sezoni, turizmu na visu, i smjeru u kojem se kreće zadnjih 7-8 godina. Samo nemojte anketu radit ispred staračkog doma, fronte i sl.

    OdgovoriIzbriši
  6. bilo je prestrašno, tiha jeza! Ovim putem veliki pozdrav turističkom "radniku" Ivi Fiamengu!

    OdgovoriIzbriši
  7. Moj prijedlog je da neki novi direktor koji bi na to mjesto došao jedan dan - bude plaćen po učinku.
    Ne fiksno.
    Pa nije više socijalizam, ako pravila neoliberalnog kapitalizam vrijede za sve nas obične smrtnike, ugostitelje , trgovce, frizere , pedikere, pa zašto onda ne bi i za gospodina direktora t.z.
    Jel on to živi u nekom drugom sistemu?

    OdgovoriIzbriši